Winterbandenopslag

Winterbandenopslag Zoetermeer

Zit u veel op de weg, zomer en winter en gaat u ook regelmatig naar het buitenland dan kunt u niet zonder speciale winterbanden. In Duitsland bijvoorbeeld is het verplicht om winterbanden onder de auto te hebben, in bepaalde maanden van het jaar. Om onnodige slijtage van de winterbanden te voorkomen wordt twee keer per jaar gewisseld van banden, zodat u zowel winterbanden als zomerbanden nodig heeft. Het opslaan van de winterbanden, en ’s winters van de zomerbanden, kost natuurlijk nogal wat ruimte, die niet iedereen heeft. Ga daarom naar AV Automotive in Zoetermeer voor de opslag van uw banden.

 

Winterbandenopslag en andere diensten

AV Automotive in Zoetermeer heeft een uitgebreid aanbod aan diensten voor de auto. Naast de winterbandenopslag kunt u bij ons terecht voor onder meer reparatie en onderhoud, het herstellen van schade waaronder ruitschade, uitdeuken, spuiten of de verplichte Apk-keuring. Wij stellen vooraf diagnose zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. Ook uw airco onderhouden wij graag. Wilt u meer weten over deze diensten bel ons dan op voor informatie of kom langs bij AV Automotive in Zoetermeer.

 

Heeft u thuis geen ruimte voor uw winterbanden? Wij kunnen uw winterbanden opslaan voor u in ons bandenhotel. Hier liggen ze veilig en droog. Montage en leveren van winterbanden is uiteraard ook mogelijk.

 

U betaald bij ons € 79.- per jaar voor de opslag van uw winter/zomerbanden.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!