Uitdeuken zonder spuiten

Uw auto uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken en spuiten van de auto zijn vaak kostbare werkzaamheden. Bij AV Automotive in Zoetermeer kunt u kleinere deukjes in uw auto laten uitdeuken zonder spuiten. De deuk in de auto mag dan niet groter zijn dan ongeveer de afmeting van een euromunt. Zulke kleine deukjes komen vaak voor, bijvoorbeeld doordat een portier tegen uw auto aan is gekomen. Kom gerust eens langs in Zoetermeer zodat wij kunnen kijken of uitdeuken zonder spuiten mogelijk is. U bespaart op deze manier flink op kosten en rijdt weer in een mooie auto.

 

Veelzijdige autogarage

Bij AV Automotive in Zoetermeer kunt u naast alle reguliere werkzaamheden van een autogarage terecht voor bijzondere diensten zoals uitdeuken zonder spuiten. Daarnaast verzorgen wij onder meer de import van auto’s, boten en motoren uit de VS en Duitsland, regelen wij schadeherstel, spuiten wij meubels en kunt u bij ons terecht voor winterbandenopslag. Meer informatie? Bel ons op of kom eens langs in Zoetermeer.

 

U kunt bij ons ook terecht voor het herstellen van kleine (parkeer)deukjes en hagelschade.

 

Uitdeuken zonder spuiten is een goede en goedkope manier om kleine deukjes in de koets te laten wegwerken. Enige voorwaarden zijn dat de lak nog heel is en dat de deuk niet al te groot is. Wij hebben een gediplomeerd vakman in huis.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!