Schadeherstel

Schadeherstel van uw auto

Schade aan uw auto is vervelend en zeker als u de auto zakelijk nodig heeft wilt u zo snel mogelijk de schade aan uw auto laten herstellen. AV Automotive zorgt voor snel schadeherstel en stelt u in de tussentijd kosteloos een vervangende auto ter beschikking. Kom voor schadeherstel gerust langs, wij taxeren de kosten van schadeherstel direct of zorgen voor taxatie door een expert door een verzekeraar. U heeft daar zelf geen omkijken naar.

 

Kosten van schadeherstel

Als u schade heeft ten gevolge van een ongeval dan zal in veel gevallen de schade worden vergoed door een verzekeraar. Het is zaak de schade tijdig en op de juiste manier te melden en u vindt daarover al veel informatie op onze website. Is uw schade niet gedekt? Wij vertellen u direct wat schadeherstel gaat kosten en kunnen u helpen de kosten van schadeherstel omlaag te brengen door gebruik te maken van gebruikte onderdelen. Neem voor meer informatie over schadeherstel gerust contact met ons op.

 

Heeft u schade gereden? Wij kunnen uw auto direct herstellen. Eventueel kunnen wij de schade direct afhandelen met de verzekeringsmaatschappij. Wij besteden niets uit en beschikken over de benodigde kennis en apparatuur zoals een richtbank met meetsysteem en een spuitcabine.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!