Import

Import van auto’s

Soms kunt u de door u gewenste auto in Nederland niet vinden en wilt u een auto importeren uit het buitenland. AV Automotive kan u daarbij van dienst zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de import van auto’s uit de Verenigde Staten en Duitsland. Wij verzorgen graag het gehele invoertraject, tot en met de aflevering van uw auto. Neem gerust vrijblijvend contact op met AV Automotive als u meer wilt weten over onze werkwijze en tarieven inzake het importeren van auto’s uit Duitsland of de Verenigde Staten.

 

Import van motoren en boten

U kunt bij AV Automotive niet alleen terecht voor import van auto’s maar ook voor import van bijvoorbeeld boten, motoren en zelfs voor import van waterscooters. Ook hierbij kunnen wij u helpen met het gehele traject van importeren. Een hele geruststelling, want vaak zijn allerlei regels van toepassing waarop u zelf niet gemakkelijk zicht krijgt. AV Automotive is gevestigd in Zoetermeer en naast import verzorgen wij alles op het gebied van auto’s: reparatie, onderhoud, herstellen van schade en ruitschade, APK en meer. Neem contact op voor meer informatie.

 

U wilt een auto importeren uit het buitenland? Wij kunnen het gehele traject voor u verzorgen. Wij importeren al jarenlang auto’s uit Duitsland en de Verenigde Staten.

 

Wij kunnen het transport voor u regelen maar ook de BPM-aangifte en het verzorgen van Nederlands kenteken is bij ons geen probleem. Wij hanteren vastgestelde tarieven voor afhandeling van dit traject.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!