Airco service

Airco Service Zoetermeer

Zoekt u een garage die gespecialiseerd is in tal van diensten en ook Airco Service in het dienstenpakket heeft? Ga naar AV Automotive in Zoetermeer, een dynamisch bedrijf voor reparatie, onderhoud, schadeherstel en andere diensten zoals import van auto’s en boten en ruitherstel. Jaarlijks onderhoud van uw airco door een specialist, bespaart u veel geld want reparaties aan de airco zijn vaak duur.

 

Waarom jaarlijkse airco service

Uw aircosysteem in de auto verliest jaarlijks ongeveer 10% van zijn koudemiddel en dit betekent dat de koelende werking geleidelijk minder wordt en uw systeem uiteindelijk stuk gaat of niet meer koelt. Maak daarom gebruik van de Airco Service van AV Automotive en laat jaarlijks uw airco controleren en zo nodig bijvullen. Wij bieden Airco Service voor zowel personenwagens als bedrijfswagens. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kom eens langs in Zoetermeer, de koffie staat klaar.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van airco installaties in personen- en bedrijfsauto’s. Onderhoud en reparatie van auto airconditioning is specialistenwerk. Een juiste diagnose bespaart u veel geld. Uw aircosysteem verliest ieder jaar ongeveer 10% van zijn koudemiddel. Dit betekent dat de koelende werking van het systeem, naarmate het zijn koudemiddel kwijt raakt, steeds minder wordt. Wij adviseren daarom jaarlijks uw airco-systeem te door ons te laten controleren. Dit is bij ons gratis in combinatie met onderhoud.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!