Garage Zoetermeer

AV Automotive: APK Zoetermeer

Garage Zoetermeer

 

Zoekt u een veelzijdige autogarage in Zoetermeer? Kom dan langs bij AV Automotive, een energieke garage waar u terecht kunt voor onder meer reparaties aan uw auto, APK keuring, autoschade, import vanuit het buitenland en de verkoop van tweedehandse auto’s. Binnen onze garage hebben een dynamische werkplaats tot onze beschikking welke bestaat uit een technische en een schade afdeling. Hierdoor zijn wij in staat om een uitgebreid dienstenpakket aan te bieden en kunnen wij uiteenlopende diensten verrichten die u van een veelzijdige autogarage kan verwachten.

 

AV-Automotive: Veelzijdige autogarage

 

AV Automotive is een veelzijdige autogarage in Zoetermeer en heeft een zeer gevarieerd dienstenaanbod, zodat u voor al uw wensen met betrekking tot uw auto bij ons terecht kunt. Een greep uit de mogelijkheden bij onze autogarage in Zoetermeer:

 

 

Occasion kopen

 

U wilt graag een tweedehandse auto kopen bij een garage in Zoetermeer? Bij garage AV Automotive is het ook mogelijk om goed onderhouden tweedehandse auto’s te kopen. Er is een ruimte keuze uit occasions. Maak een selectie op merk, brandstof en prijs en bekijk de occasions die te koop worden aangeboden. Neem contact op met AV Automotive in Zoetermeer voor meer informatie of voor een afspraak bij onze garage om eventueel een proefrit te maken.

 

Meer over AV Automotive

 

Wilt u een auto, boot of motor importeren uit bijvoorbeeld de Verenigde Staten of uit Duitsland, dan helpen wij u daarbij graag. Wij alle benodigde kennis en expertise in huis en beschikken wij over geschoold personeel om het volledige invoertraject voor u te verzorgen. Uw auto is bij ons uiteraard in goede handen. Als u meer wilt weten over de importprocedure, kom dan langs onze autogarage in Zoetermeer.

 

AV Automotive: Veilig en prettig rijden

 

Garage AV Automotive vindt het belangrijk dat u een veilig en prettig gevoel heeft zodra u de auto in stapt. Wij zijn een autogarage in Zoetermeer die klaar staat voor u om te bespreken hoe wij aan dit positieve gevoel kunnen bijdragen door middel van onze diensten. Kom dan ook gerust langs onze garage als u meer informatie wilt, uw wensen wilt bespreken of bijvoorbeeld uw banden bij ons in de winteropslag wilt doen. Heeft u problemen met uw auto dan kunnen wij ook een storingsdiagnose uitvoeren.

 

Kortom, garage AV-Automotive in Zoetermeer biedt alles wat u nodig heeft voor veilig en prettig rijden. Neem contact op met ons per telefoon of stuur ons een bericht.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!