Autoschadeherstel Zoetermeer

Bent u op zoek naar een autogarage in Zoetermeer die uw auto van top tot teen, van motor tot ruitenwisser in topconditie kan brengen en houden? En dat tegen aantrekkelijke tarieven? Kom naar Automotive in Zoetermeer. Als autoschadebedrijf in Zoetermeer zijn wij van alle markten thuis en voeren al het benodigde onderhoud aan uw auto vakkundig uit. Wij verzorgen onder meer:

  • Schadeherstel
  • APK
  • Ruitherstel zoals sterreparatie en voorruitherstel
  • Import van auto’s, waterscooters en boten
  • Algemeen onderhoud

 

Naast een autoschadebedrijf zijn wij ook een autospuiterij en kunnen eventuele schade aan uw auto repareren waaronder ook uitdeuken met of zonder spuiten of budgetspuiten. Heeft u een afspraak voor een APK dan kunt u daarop wachten, mits er geen reparaties noodzakelijk blijken te zijn. Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij stellen uw wensen centraal. Goed en regelmatig onderhoud van uw auto heeft veel voordelen: minder pech op de weg, uw auto behoudt langer een hogere waarde en onderhoud is uiteraard belangrijk voor uw veiligheid.

 

De diensten van Automotive

 

Bij Automotive kunt u terecht voor professioneel onderhoud en reparatie van uw auto. Wij voeren de verplichte APK-keuring uit, nemen al het benodigde onderhoud voor onze rekening en herstellen schade. Wij adviseren u graag vrijblijvend. Daarnaast vindt u bij ons ook speciale diensten zoals airco-service, bandenservice, uitlijnen en ruitherstel. Automotive in Zoetermeer is gespecialiseerd in het onderhoud en de reparatie van airco. Laat voor een optimaal resultaat uw auto-airco jaarlijks controleren. Wist u dat de auto-airco jaarlijks ongeveer 10% van het koudemiddel verliest? Laat daarom uw airco regelmatig controleren en onderhouden. Wij zijn ook gespecialiseerd in het monteren van trekhaken. Kijk op de website van Automotive als u zoekt naar garage in Zoetermeer voor schadeherstel, onderhoud of op zoek bent naar een autospuiterij.

 

Nog meer diensten bij Automotive

 

Automotive in Zoetermeer is ook gespecialiseerd in het onderhoud van oldtimers. Daarnaast vindt u bij ons een ruime keus uit occasions en importeren wij onder meer ook boten en waterscooters. Wij importeren auto’s uit de Verenigde Staten en Duitsland en helpen u bij alle daarbij benodigde formaliteiten. Heeft u een autospuiterij nodig in Zoetermeer, een autoschadebedrijf of bent u op zoek naar autoschadeherstel in Zoetermeer? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kom langs voor een kennismaking. U kunt onze moderne werkplaats bekijken en de koffie staat klaar. Kijk ook eens naar de aanbiedingen van Automotive die regelmatig wijzigen en altijd bijzonder aantrekkelijk zijn.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!