Autoschade Zoetermeer

Autoschade Zoetermeer

Bent u zich aan het oriënteren op autogarages in Zoetermeer voor het herstellen van autoschade? Zoetermeer is de vestigingsplaats van AV Automotive. Lees op deze pagina alles over autoschadebedrijf AV Automotive in Zoetermeer! Navigeer via onderstaand overzicht snel verder op de pagina.

 

 

Over AV Automotive

AV Automotive is een dynamische autogarage in Zoetermeer. Sinds oktober 2003 hebben wij honderden klanten geholpen door onze uitgebreide dienstenaanbod. Vanuit Zoetermeer bieden wij diensten aan zoals autoschadeherstel, onderhoud, reparatie en apk keuring van de auto. Daarnaast biedt AV Automotive extra diensten aan zoals het importeren van auto’s, winterbandenopslag, airco service, uitdeuken zonder spuiten en kunt u occasions kopen. Onze garage is voorzien van een moderne werkplaats die bestaat uit twee afdelingen: techniek en schade.

 

Voordelen bij AV Automotive

U heeft autoschade en deze wilt u zo spoedig mogelijk laten herstellen door een ervaren autogarage in Zoetermeer. Wanneer u kiest voor AV Automotive als partner om autoschade te herstellen, dan geniet van u van de volgende voordelen:

 

    • U krijgt kosteloos een vervangende auto. Hierdoor blijft u ‘mobiel’ en dit zorgt ervoor dat uw dagelijkse werkzaamheden geen vertraging oplopen;
    • Professioneel autobedrijf met veel ervaring. AV Automotive is al meer dan tien jaar de specialist in autoschadeherstel in Zoetermeer;
    • Wij besteden werkzaamheden niet uit en maken gebruik van professionele apparatuur om onze werkzaamheden te verrichten. Denk hierbij aan een spuitcabine en een richtbank met een meetsysteem;
    • Een snelle service door een sterke samenwerking tussen onze technische- en schadeafdeling.
    • Het is mogelijk dat AV Automotive autoschade direct afhandelt met de verzekering

 

Kosten autoschade bij AV Automotive

Wanneer u autoschade heeft ten gevolge van een ongeval, dan zal in veel gevallen de schade worden vergoed door een verzekeraar. Wij adviseren u graag in een snelle en juiste afhandeling van de schadeproblemen. Het kan voorkomen dat de autoschade niet gedekt wordt door de verzekering. Ook hierin adviseert AV Automotive u graag.

 

Mijn autoschade wordt niet gedekt, wat nu?

Eventueel kunnen wij de kosten van autoschadeherstel omlaag brengen door gebruik te maken van tweedehandse onderdelen. Hier kunt u voor kiezen als u zelf de herstelkosten moet betalen. Voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken kunt u gerust contact met ons opnemen. Bel direct 079 343 35 75 of mail naar info@av-automotive.nl.

 

Direct en gratis offerte aanvragen

Neem contact op met AV Automotive voor het herstellen van autoschade in Zoetermeer. Wij zijn een ervaren autogarage dat uw schade aan uw auto kan herstellen. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen via 079 343 35 75 of mail naar info@av-automotive.nl. Wij vertellen u dan meer over de mogelijkheden die wij bieden als autoschadebedrijf in Zoetermeer.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!