APK Zoetermeer

AV Automotive: APK Zoetermeer

APK keuring Zoetermeer

Is uw auto toe aan een Apk? Zoetermeer is de stad waar AV Automotive gevestigd is. Wij voeren een keuring uit voor zowel benzineauto’s als dieselauto’s. Er bestaan verschillen wat betreft deze twee typen auto’s. Voor benzinewagens geldt dat de eerste keuring moet plaatsvinden na vier jaar tegenover een keuring voor dieselwagens na drie jaar. Een benzine wagen mag vervolgens twee jaren wachten voor het uitvoeren van de volgende keuring, terwijl de dieselwagens (na de eerste drie jaar) jaarlijks een keuring dienen te krijgen.

 

De APK keuring (Algemene Periodieke Keuring) is een belangrijke keuring. Tijdens deze keuring wordt uw auto op meerdere veiligheids- en milieu aspecten beoordeelt. De keurmeester van AV Automotive in Zoetermeer neemt uw auto grondig onder de loep om eventuele mankementen aan uw auto inzichtelijk te krijgen. Na de keuring ontvangt u van de keurmeester het APK keuringsrapport met daarin de beschreven goedkeuring of afkeuring met adviespunten. AV Automotive: uw partner voor het uitvoeren van een volledige APK keuring.

 

Erkend APK keuringsstation

Bent u opzoek naar een erkend keuringsstation voor uw auto met betrekking tot de APK. Zoetermeer is tevens de plaats waar het gevestigd dient te zijn, maar u twijfelt tussen verschillende autogarages in Zoetermeer? Laat uw auto keuren door een RDW erkend APK station. AV Automotive is een RDW erkend APK keuringsstation. Dit betekent dat u zich in betrouwbaar gezelschap verkeert. Neem contact met ons op of kom gerust eens langs bij onze garage voor een APK. Zoetermeer, Philipsstraat 13 is onder adres en wij laten u graag onze moderne werkplaats zien!

 

Kosten APK keuring Zoetermeer

Vanuit het RDW zijn de kosten van een keuring niet vastgesteld en deze kosten verschillen dus per autobedrijf. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Door onze expertise en jarenlange ervaring kunnen wij u de beste prijs/kwaliteit bieden. De kosten van een apk keuring bij AV Automotive in Zoetermeer bedragen € 35,-.

 

Dienstenaanbod AV Automotive

Uw auto altijd in topconditie, daar zorgen wij graag voor. Naast de APK keuring biedt AV Automotive, APK zoetermeer, tal van andere diensten m.b.t. tot auto’s aan zoals:

 

 

Direct een afspraak maken

Wenst u meer informatie omtrent het uitvoeren van een APK? Zoetermeer is onze vestigingsplaats. Neem contact met ons op of maak direct een afspraak met AV Automotive voor het uitvoeren van een APK. Zoetermeer is onze vestigingsplaats, maar u bent uiteraard ook welkom als u woonachtig bent buiten Zoetermeer.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!